torpedo-zwem

 Zwemvereniging Torpedo Hilversum torpedo logo

 

Z.V. Torpedo is een zwemvereniging die haar thuisbasis heeft in Zwembad "de Lieberg" te Hilversum. De vereniging richt zich puur op de sport wedstrijdzwemmen en onderneemt daarnaast diverse activiteiten die het lidmaatschap de moeite waard maken voor haar leden.

Zwemvereniging Torpedo is opgericht in 1983 en aangesloten bij de KNZB. Torpedo houdt zich uitsluitend bezig met wedstrijdzwemmen. De club bestaat uit circa 120 leden, waar van er gemiddeld 100 actief zwemmen en 70 regelmatig aan wedstrijden meedoen. Torpedo zwemt momenteel in de 2e klasse Regio Midwest. Er wordt getraind in zwembad “De Lieberg” in Hilversum. Kijk onder "Actueel" wanneer deze trainingen plaatsvinden.

We gaan er de komende jaren alles aan doen om in een hogere klasse uit te komen. Met z’n allen - zwemmers, ouders en kader - iedereen is nodig om dit te volbrengen! Het gaat niet alleen om de zwemmers bij de vereniging, ook de ouders doen actief mee want die zijn ook hard nodig voor taken zoals: tijd-klokken, helpen tijdens wedstrijden en andere diensten.

Torpedo organiseert daarnaast nog leuke dingen voor de zwemmers zoals: Het Zwemkamp, Nieuwjaarsduik, BBQ aan het einde van het seizoen en andere leuke dingen.

Ook wordt er actief gezwommen met actie's zoals wij al mee deden met "ALS" en "SpierenvoorSpieren". Tijdens de Zomervakantie doen wij ook nog mee met "Openwater zwemmen" voor de zwemmers die dat leuk vinden.

 

 Iedereen die in het bezit is van het zwemdiploma A en B kan lid worden van ZV Torpedo. Dus kom gauw eens kijken op zaterdag-morgen tijdens de training.

 

collage 2016 03 31