Lidmaatschap

Proeflessen

Wil je kennismaken met ZV Torpedo en ervaren of je het wedstrijdzwemmen leuk vindt? Je kunt twee keer een proefles proberen om te bepalen of je lid wilt worden.

Voor het proefzwemmen hoef je nog geen ervaring te hebben met wedstrijdzwemmen. Wel is het vereist dat je minimaal diploma C hebt. Proefzwemmen is alleen mogelijk tijdens de trainingen op woensdag (17:30 - 18:30) of zaterdag (8:00 - 9:00).

Indien mensen al ervaring hebben met wedstrijdzwemmen geef dat dan even aan in het formulier. Meld je aan via deze link. Je krijgt dan een reactie wanneer je je eerste proefles kan volgen.

Lid worden

Heb je 2x aan de proefles meegedaan en wil je lid worden? Via deze link kan je je inschrijven.

Het lidmaatschap van ZV Torpedo kan op elk moment ingaan, het contributiejaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het lidmaatschap bedraagt € 350,- per jaar. De contributie wordt elk jaar vastgesteld tijdens de ALV in het eerste kwartaal van het jaar.

Opzeggen

Lidmaatschap opzeggen kan per kwartaal via deze link.

Gegevens bijwerken

Wil je een verhuizing doorgeven, of zijn er andere gegevens gewijzigd. Gebruik dan deze link om de gegevens bij te werken om de administratie hiervan op de hoogte te stellen. 

Aanmelden vrijwilligersfunctie

Gebruik deze link om je aan te melden voor een vrijwilligersfunctie. Hiermee ga je akkoord dat, kosteloos, een VOG voor je wordt aangevraagd.