Grote Clubactie

Dit jaar willen we als club iets bijzonders doen om ons teamgevoel te versterken. Uit een rondvraag onder onze zwemmers blijkt dat we niet alleen graag samen plezier maken, maar ook geïnspireerd willen worden door professionals. Daarom willen we een gezamenlijke activiteit organiseren én een inspirerende clinic met topzwemmers die ons motiveren om het beste uit onszelf te halen.

Met jullie hulp hopen we € 2.000 op te halen door loten te verkopen. Dit bedrag gebruiken we om deze mooie initiatieven samen waar te maken.

Wanneer? De verkoop gaat van start op zaterdag 21 september en loopt door tot en met 4 november. En het leuke is: kopers van jouw loten maken kans op geweldige prijzen!

Hoe werkt het? Als lotenverkoper ontvang je een verkoopboekje of -kaart met je eigen QR-code.

Met de QR-code op zak, kun je eenvoudig loten verkopen aan vrienden, familie en kennissen. Op jouw persoonlijke verkooppagina kun je je verkoopscore (lotenmeter) bijhouden, de voortgang van onze club volgen en batches verdienen. Deel je pagina met zoveel mogelijk mensen om ons doel te bereiken!

Inloggen op jouw verkooppagina kan eenvoudig met de inlogcode die je per mail ontvangt. Deze code staat ook onder je persoonlijke QR-code op het boekje of de kaart.

Doe je mee? Samen kunnen we dit doel bereiken!

Voor meer informatie over de Grote Clubactie ga naar: 

https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/veelgestelde-vragen/ 

Wat kan je winnen als je een lot verkoopt?

Als extra motivatie verloten wij twee keer 2 bioscoopbonnen onder de twee beste lotenverkopers! Dus doe je best en wie weet win jij die prijzen!

Wat kan je winnen als je een lot koopt?

Een éxtra hoofdprijs van €100.000!

De hoofdprijs van €100.000 van de Grote Clubactie 2022 werd niet verzilverd. De koper van dit lot had een jaar om zich te melden. Helaas is dat niet gebeurd. Daarom gaat deze hoofdprijs terug in de prijzenpot van dit jaar. Twee keer kans op het grote geldbedrag dus!

Ook €10.000 euro voor de vereniging

Verkopen wij dit jaar het winnende lot? Dan ontvangen wij €10.000 voor de club. Omdat er dit jaar 2 hoofdprijzen zijn, winnen 2 verenigingen deze prijs. De trekking vindt dit jaar plaatst op dinsdag 19 november.

Als vereniging hebben wij ook een algemene, niet persoonlijke QR code voor het verkopen van loten. Zie de onderstaande QR-code. Vanaf 21 september is deze QR code te gebruiken voor het verkopen van loten.

Of via deze website: Steun Z.V. Torpedo - Grote Clubactie

 

Torpedo

Voor elk niveau en voor iedereen

ZV Torpedo

Lijkt het je leuk om te komen zwemmen?

Plan dan een proefles in of meld je aan als lid!

Hoe wij cookies gebruiken

Onze privacy policy en hoe wij cookies gebruiken om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.