Vriendenloterij

Doe mee met de Vriendenloterij!

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen. 

De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Sinds 1998 is ruim € 732 miljoen geschonken aan meer dan 3.200 (sport)clubs en verenigingen.

Bij de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. Als loterijdeelnemer heeft u de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. Onze goede doelen én onze deelnemers. 

Ook ZV Torpedo doet mee met de VriendenLoterij. Met uw lot van de VriendenLoterij kunt u ervoor zorgen dat 50% van uw inleg bij onze club terechtkomt. Via de website kunt u uw favoriete organisatie opzoeken (“Zwemvereniging Torpedo”) en direct een lot kopen.

Speelt u al mee met een lot in de VriendenLoterij en wilt u met dat lot Torpedo steunen? Dan kunt u dit wijzigen via de Ledenservice van de VriendenLoterij op nummer 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Zegt het voort! Dank voor uw steun!

Samen met de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij valt de VriendenLoterij onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.