Zwemkamp Nieuwsbrief 2

Hallo Alya, Alyans, Amy, Annick, Anthony, Bert, Cole, Danischa, Daphne, Elisa, Esther, Halina, Jack, Jonna, Kaya en Kaya, Lisa, Liza, Ludi, Maaike, Marjolein, Michael, Mila, Nick, Nienke, Noa, Olaf, Pien, Rick, Sacha, Sophie, Sjoerd, Tess, Wendy  en Zayne

Hierbij de tweede brief voor het zwemkamp.

Lees deze brief goed door en laat hem ook eventueel aan je ouders lezen!!

De kosten van het kamp

De totale kosten van het kamp bedragen €60,- per zwemmer/zwemster. Dit bedrag kan worden overgemaakt vóór woensdag 23 mei 2018 op IBAN NL73INGB0003562195 t.n.v. Z.V. TORPEDO onder vermelding van “Kamp 2018 en je voor en achter naam”.
LET OP: Als je je hebt aangemeld en betaald voor het kamp en je gaat uiteindelijk toch niet mee, dan zal er geen restitutie plaatsvinden. Dit in verband met de reserveringskosten en overige kosten die van te voren zijn gemaakt.

Vervoer

Alle zwemmers moeten zelf voor vervoer zorgen naar het kamphuis. Het adres van het kamphuis is:

Kampeerboerderij    Groepsaccommodatie Zeumeren

                               Garderbroekerweg 50

                               3781 JB  VOORTHUIZEN

Vanaf het kamphuis zal er worden gefietst naar het zwembad, en eventueel het bos dus het is belangrijk dat je fiets mee gaat!

We verwachten iedereen vrijdag 15 juni uiterlijk 17.45 uur bij het kamphuis; bij vertrek vanuit huis en vanaf Zwembad de Lieberg. Vlak daarna zullen we gaan eten i.v.m. de avondactiviteit.

Belangrijk!!!

Wij hebben de beschikking over een kleine vrachtwagen voor het vervoeren van de fietsen, toch willen we jullie vragen indien mogelijk zelf de fietsen te brengen en te halen.

Gaat je fiets mee met de vrachtwagen? Zorg dan dat je vrijdagmiddag 15 juni om 16:30 uur bij het zwembad “De Lieberg” staat met je fiets. Vervolgens wordt daar ter plekke een label aan je fiets gehangen die het hele weekend op je fiets moet blijven zitten. Wanneer je fiets in de vrachtwagen zit, dien je te vertrekken naar het kamphuis.

Zorg ervoor dat kratten, manden en dergelijke van de fiets af zijn zodat er meer fietsen in de vrachtwagen kunnen!

Alleen fietsen met een label zullen worden vervoerd door de vrachtwagen. Zit de label er op zondag niet meer op, wanneer deze toch met de vrachtwagen mee moet, dan wordt de fiets dus niet mee terug genomen.

Kinderen van 9 jaar en jonger hoeven geen fietsen mee te brengen, deze groep zal met de auto worden vervoerd.

Dieet en Medicijnen

Kinderen die een speciaal dieet volgen of medicijnen gebruiken, moeten dit even op het strookje invullen, zodat we daar op het kamp rekening mee kunnen houden.

Zondag 17 juni om 17.30 uur verwachten we de ouders om de kinderen weer op te halen. Ze hebben dan al gegeten.

Er komt over een poosje nog een brief met de laatste informatie over de spullen die je moet meenemen, het programma enz. enz. Dus nog even geduld. Heb je vragen dan kun je die altijd mailen naar de activiteiten commissie: torpedozv@gmail.com

Vele kampgroeten van de activiteitencommissie.